Alpe d’HuZes

Op 7 juni 2018 gaat het weer gebeuren. Na afwezigheid van 3 jaar, beklim ik samen met het team NAIK ke ATAS, wederom de Alpe d’HuZes voor het goede doel. De inschrijving is een feit, nu is er geen weg meer terug.

In 2015 heb ik dit evenement voor het eerst mogen beleven. Het is mooi, het is prachtig, maar vooral is het bijzonder indrukwekkend om daar te mogen zijn. Elke fietser of wandelaar die de berg gaat beklimmen die dag, hoe vaak ook, heeft een verhaal. Over zichzelf, over een dierbare die aan het overleven is of zelfs over dierbaren die aan de gevolgen van kanker zijn overleden. Ieder met zijn of haar eigen verhaal en allemaal even indrukwekkend en met vol emotie.

We maken het allemaal in onze eigen omgeving mee, dat een dierbare vecht voor zijn of haar leven. De één overwint, de ander verliest deze vreselijke strijd. Ze hebben allemaal wel één ding gemeen:

Opgeven is geen optie!

De overlevingskansen worden steeds beter. Maar het is nog niet genoeg. Elke persoon die aan de gevolgen van deze ziekte overlijdt, is er één teveel. Er is nog steeds onderzoek nodig om die strijd uiteindelijk, ooit, blijvend te kunnen overwinnen. Onderzoek kost geld. En dat geld wil ik en mijn team graag bij elkaar fietsen m.b.v. onze sponsoren.

Verwacht niet van mij, dat ik die berg 6x op ga fietsen, dat ga ik niet doen. Ik heb mij ingeschreven voor 2x. Uiteraard fiets ik beide keren voor KWF, maar ook ik heb een persoonlijk verhaal waarom ik die berg nog een keer op wil fietsen.

Ik zoek dus weer sponsoren. Sponsoren die mij die berg op laten klimmen met een financiële bijdrage. Voor elke klim een bepaald bedrag? Voor elke bocht een bedrag inzetten? Of gewoon een totaal bedrag ineens? Het mag en kan allemaal.

Ga naar mijn actiepagina:  https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/marritjongbloed 

en doe een donatie! Met jouw donatie help jij KWF naar meer onderzoek naar die vreselijke ziekte. Meer onderzoek om jouw dierbaren mogelijk te kunnen redden.

Want laten wij eerlijk zijn; al onze dierbaren kunnen en mogen niet gemist worden!

 

 

Reacties zijn gesloten.