Fotoalbum

Iedere dag maken we nieuwe herinneringen. Mooie herinneringen waar je later met veel liefde op terug kunt kijken. Er zijn echter ook een aantal momenten in je leven die voor altijd in je geheugen staan gegrift. Maar ook een verdrietig moment, is een moment dat je altijd bij blijft. Sommige herinneringen wil je het liefst blijven koesteren en voor altijd vastleggen.

Foto’s maken herinneringen weer levendig en sommige foto’s zijn het waard om die een mooi plekje te geven zodat ze iedere dag die ene speciale herinnering levendig houden. Uit bijzondere herinneringen put je kracht, troost, moed en heel veel liefde.

Of de gebeurtenis nu vrolijk is of juist heel verdrietig, het zijn allemaal momenten waar we warme gevoelens uit proberen te filteren. Die zaken die ons kracht geven en soms ook moed om door te gaan. De hoop dat die momenten zo zijn gegaan zoals jij dat wilt, zodat je er met een glimlach op terug kunt kijken.

Met een fototoestel in je hand, ben je je bewuster van je omgeving. Je kijkt beter om je heen, om te zien op welke manier je iets het best op de foto kunt zetten. Ook zie je vaak meer details, simpelweg omdat je meer om je heen kijkt. Al fotograferend vallen deze details ineens veel meer op. Foto’s zijn draagbare herinneringen.

De herinnering voor morgen, maak je vandaag!

Reacties zijn gesloten.